Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee puolipäiväistä verkkokehittäjää

Luonto-Liitto hakee puolipäiväistä verkkokehittäjää

Haluatko tehdä tärkeää työtä luonnonsuojelun ja ympäristökasvatuksen edistämiseksi? Tule Luonto-Liittoon verkkokehittäjäksi! Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn lisäksi mukavan työyhteisön ja työtilat Helsingin ydinkeskustasta.

Luonto-Liitto tiedottaa 1.12.2011

Tehtävänäsi on Luonto-Liiton verkkosivustojen ylläpito, kehittäminen ja rakentaminen, ongelmanratkaisu, työntekijöiden ja vapaaehtoisten neuvominen ja tarvittaessa kouluttaminen, viestinnän kehittämiseen osallistuminen sekä mahdolliset muut järjestön tehtävät.

Edellytämme sinulta hyviä web-ohjelmointitaitoja (PHP, HTML+CSS ja JavaScript) sekä osaamista tietokannoista ja julkaisujärjestelmistä (MySQL, Drupal ja Wordpress).

Etuna pidämme käytännön kokemusta verkkosivustojen rakentamista ja muista verkkokehityshankkeista sekä alan koulutusta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä sekä kokemusta järjestömaailmasta.

Työajat ovat sovittavissa joustavasti, viikottainen työaika on 18,5 h. Palkkaus on valtion työehtosopimuksen luokan A19 mukainen. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 2.1.–8.6.2012.

Toimita hakemuksesi viimeistään keskiviikkoon 7.12. klo 9:00 mennessä osoitteeseen:

Luonto-Liitto, Annankatu 26 A, 5. krs., 00100 Helsinki tai liisa-maija.aukia(at)luontoliitto.fi. Hakemukseen tunnus "Verkkokehittäjä".

Lisätietoja antavat:

Luonto-Liiton viestintäpäällikkö Liisa-Maija Aukia, p. 044 0755 635, liisa-maija.aukia(at)luontoliitto.fi

Luonto-Liiton pääsihteeri Leo Stranius, p. 040 754 7371, leo.stranius(at)luontoliitto.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: