Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee Kevätseuranta-vastaavaa

Luonto-Liitto hakee Kevätseuranta-vastaavaa

Luonto-Liiton Kevätseurannassa tutkitaan ja havainnoidaan kevään edistymistä. Hanke toimii yhteistyössä mm. Ylen aamu-tv:n, Suomen luonnonsuojeluliiton, Luonnontieteellisen keskusmuseon ja Natur och Miljön kanssa. Vuoden 2013 Kevätseurannan teemana on maa, vesi ja ilma (eloton luonto).

Luonto-Liitto tiedottaa 3.12.2012

Kevätseuranta-vastaavan tehtäviin kuuluu Kevätseurannan nettisivujen ylläpito ja päivittäminen (WordPress), Kevätseuranta-havaintojen seuraaminen ja koostaminen, tiedotus, yhteyshenkilönä toimiminen Kevätseurantaan liittyvissä asioissa, raportointi töiden sujumisesta kevään jälkeen sekä mahdollisia muita Luonto-Liiton muuhun luonnonharrastukseen liittyviä tehtäviä.

Työ edellyttää luonnontuntemusta ja biologista osaamista sekä viestintätaitoja. Eduksi katsotaan kiinnostus luonnonharrastustoimintaan, kokemus mediakontaktien hoitamisesta, ruotsin kielen taito, Luonto-Liiton ja Kevätseurannan tuntemus sekä vuoden teemaan liittyvä tietämys.

Työ tehdään Luonto-Liiton toimistolla Helsingissä tai osittain etänä 7.1.-30.6.2013 välisenä aikana. Työaika on keskimäärin 16 tuntia viikossa ja palkka 945 e/kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää sähköpostilla (PDF-muodossa) pääsihteeri Leo Straniukselle osoitteeseen leo.stranius(at)luontoliitto.fi ma 10.12. klo 16.00 mennessä.

Inka Plit, (työn sisältöä koskevat kysymykset)
inka.plit(at)luontoliitto.fi

Leo Stranius, pääsihteeri