Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liitto hakee Kevätseuranta-vastaavaa

Luonto-Liitto hakee Kevätseuranta-vastaavaa

Luonto-Liiton Kevätseurannassa tutkitaan ja havainnoidaan kevään edistymistä. Hanke toimii yhteistössä mm. Ylen aamu-tv:n, Suomen luonnonsuojeluliiton, Luonnontieteellisen keskusmuseon ja Natur och Miljön kanssa. Vuoden 2012 Kevätseurannan teemana on suot.

Luonto-Liitto tiedottaa 2.12.2011

Kevätseuranta-vastaavan tehtäviin kuuluu Kevätseurannan nettisivujen ylläpito ja päivittäminen (Wordpress), Kevätseuranta-havaintojen seuraaminen ja koostaminen, tiedotus, yhteyshenkilönä toimiminen Kevätseurantaan liittyvissä asioissa, raportointi töiden sujumisesta kevään jälkeen sekä mahdollisia muita Luonto-Liiton muuhun luonnonharrastusektoriin liittyviä tehtäviä.

Eduksi katsotaan luonnontuntemus ja biologinen osaaminen, kiinnostus luonnonharrastustoimintaan, viestintätaidot ja kokemus mediakontaktien hoitamisesta sekä Luonto-Liiton ja Kevätseurannan tuntemus.

Työ tehdään Luonto-Liiton toimistolla Helsingissä tai osittain etänä 2.1.-30.6.2012 välisenä aikana. Työaika on keskimäärin 8 tuntia viikossa ja palkka 380 e/kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää sähköpostilla pääsihteeri Leo Straniukselle osoitteeseen leo.stranius(at)luontoliitto.fi ke 7.12. klo 9.00 mennessä.

Inka Plit, (työn sisältöä koskevat kysymykset)
inka.plit(at)luontoliitto.fi / 050 5755 081

Leo Stranius, pääsihteeri