Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton valtuuston puheenjohtajaksi Senni Luosujärvi

Luonto-Liiton valtuuston puheenjohtajaksi Senni Luosujärvi

Luonto-Liiton liittokokous valitsi viime viikonloppuna järjestön johtoon oululaisen Senni Luosujärven, 28.

Luonto-Liitto tiedottaa 18.4.2011

Senni Luosujärvi toimii aktiivisesti Luonto-Liiton Pohjois-Suomen piirissä ja on vaikuttanut aikaisemmin myös Luonto-Liiton hallituksessa. Koulutukseltaan Luosujärvi on yhteisöpedagogi. Hän ohjaa Oulussa Sudenpentujen luontokerhoa.

Ympäristöliikkeeseen kahden lapsen äidin veti mukaan toiminnan omaehtoisuus, hyvä henki ja tinkimättömyys tavoitteista. Myöhemmin huoli Pohjois-Suomen uraanikaivoshankkeista aktivoi toimimaan.

“Haluan toimia järjestödemokratian edistäjänä ja vahvistaa Luonto-Liiton yhteiskunnallista asemaa. Olen kiinnostunut ilmasto-, energia- ja kulutuskysymyksistä ja haluan olla mukana estämässä uraanikaivosten avaamista Pohjois-Suomessa. Kaivokset ovat energiasyöppöjä ja tuhoavat vesistöjä. Lisäksi seuraan huolestuneena Suomen susikatoa”, tuore puheenjohtaja sanoo.

Luonto-Liiton liittovaltuusto on järjestön ylintä valtaa käyttävä elin. Liittovaltuusto linjaa Luonto-Liiton toiminnan painopisteet. Luosujärven lisäksi valtuustoon valittiin 18 jäsentä Luonto-Liiton piireistä ja toimintaryhmistä ympäri maan.

Lisätietoja:

Senni Luosujärvi, Luonto-Liiton liittovaltuuston puheenjohtaja