Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton uudeksi puheenjohtajaksi Varpu Määttänen

Luonto-Liiton uudeksi puheenjohtajaksi Varpu Määttänen

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi viikonloppuna Helsingissä hallituksen puheenjohtajaksi 29-vuotiaan Varpu Määttäsen (FM) Helsingistä.
Luonto-Liiton uudeksi puheenjohtajaksi Varpu Määttänen

Luonto-Liiton väistyvä puheenjohtaja Pia Pässilä sekä vastavalittu puheenjohtaja Varpu Määttänen.

Luonto-Liitto tiedottaa 24.11.2014

Varpu Määttänen on ollut pitkään mukana Luonto-Liiton ympäristökasvatustoiminnassa, lisäksi hän on kuluvan vuoden hallituksen varapuheenjohtaja.

Uuden puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liitossa nähdään vuonna 2015 uusi kärkikampanja, joka näkyy järjestössä läpi vuoden. Uuden kärkikampanjan teemana ovat metsät.

"Olen tosi innoissani kampanjasta. Järvenpään lapsuudenkotini takapihalta alkava metsä oli lempipaikkani niin lapsuuden leikeissä kuin silloinkin, kun teininä kaipasin omaa rauhaa. On hienoa, että luonnon hyvinvointivaikutuksiin on viime vuosina herätty. Toivon, että tämä näkyisi enemmän myös suojelupäätöksinä”, Määttänen sanoo.

Metsäteemainen kärkikampanja ilmentää Luonto-Liiton perustoiminnan ydintä: ympäristökasvatusta, luonnonharrastusta ja ympäristöpoliittista toimintaa.

”Pidämme tärkeänä, että luonnon arvostus saa ja sen on suotavaakin johtaa vaatimuksiin ja toimiin luonnon suojelemiseksi", kertoo väistyvä puheenjohtaja Pia Pässilä.

Luonto-Liiton hallituksen jäseniksi 2015 valittiin lisäksi Ekaterina Laukkonen Helsingistä, Suvi Kolu Lahdesta, Jani-Matti Tirkkonen Joensuusta, Terhi Väyrynen Helsingistä, Matti Tuomaala Vaasasta sekä Katri Silvonen Joensuusta.

Pia Pässilä
Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtaja 2014