Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi Anne Porthén

Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi Anne Porthén

Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi on valittu terveystieteiden maisteri Anne Porthén. Luonto-Liittoon Porthén tuli Aivovammaliitosta, jota hän ehti johtaa reilun viiden vuoden ajan. Luonto-Liiton johdossa hän aloitti elokuussa.
Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi Anne Porthén

Kuva: Aino Huotari

Porthén on johtamisen ja kehittämisen konkari, joka viihtyy vapaa-ajallaan luonnossa. Luonto-Liitossa hän toivoo voivansa edistää luonnon ja ilmaston suojelua ja luonnon tuomaa hyvinvointia esimerkiksi ympäristökasvatuksen kautta.

– Vetäydyn usein metsään kävelemään ja tunnen sen rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen. Jo luonnon näkeminen ikkunasta tai jopa metsätapetista lisää tutkitusti hyvää oloa. Odotan innostuneena, että pääsen tutustumaan järjestöön, sen toimintaan ja vapaaehtoisiin, Porthén sanoo.

Vapaaehtoistoiminta on Anne Porthénin sydämen asia. Hän on mukana vapaaehtoistyötä kehittävän Kansalaisareenan hallituksessa.

Luonto-Liiton puheenjohtaja Ina Rosberg toivottaa Porthénin lämmöllä tervetulleeksi ja mukaan järjestön tänä vuonna käynnistyneeseen uudistustyöhön.

– On todella mukavaa aloittaa yhteistyö Annen kanssa. Uskon, että Annella on paljon annettavaa aiemman kokemuksensa perusteella strategiatyölle.

Syksyn haasteisiin suhtautuu innolla myös uusi toiminnanjohtaja.

– On ilo tulla järjestöön, jossa työ alkaa yhteisellä kehittämisellä ja strategiatyöskentelyllä. On virkistävää päästä oppimaan uusia asioita ja tulla osaksi yhteiskunnallisesti merkittävää kansalaisjärjestöä.

Luonto-Liitto on 75-vuotias valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja luonnonsuojelujärjestö, jonka keskustoimisto sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Anne Porthén, Luonto-Liiton toiminnanjohtaja

anne.porthen@luontoliitto.fi