Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton puheenjohtajana 2012 jatkaa Tuomo Lindholm

Luonto-Liiton puheenjohtajana 2012 jatkaa Tuomo Lindholm

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi syyskokouksessaan vuoden 2012 hallituksen puheenjohtajaksi 25-vuotiaan maantieteen opiskelija Tuomo Lindholmin Joensuusta.

Luonto-Liitto tiedottaa 20.11.2011

Lindholm on pitkän linjan ruohonjuuritason kansalaisaktivisti ja luontoharrastaja, joka on hankkinut elämänkokemusta Helsingin sykkeestä ja Kolin kansallispuiston rauhasta. Hän on toiminut myös vuoden 2011 Luonto-Liiton puheenjohtajana.

”Luonnon kanssa tasapainossa elämään opettelu alkaa lapsuuden luontosuhteesta. Sen takia ympäristökasvatus, lähiluonto ja konkreettiset luontokokemukset ovat avainasemassa yhteiskuntamme tulevaisuuden rakentamisessa”, linjaa Luonto-Liiton puheenjohtaja Tuomo Lindholm.

”Talouskriisistä huolimatta täytyy muistaa, että luonto on kaiken elämämme ja tulevien sukupolvien oikeuksien perusta. Sen suojelusta ei ole varaa tinkiä. Esimerkiksi syrjäseutujen kehittämiseen on olemassa kestävämpiä keinoja kuin luontoa tuhoava kaivostoiminta”, Lindholm jatkaa.

Puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liiton syyskokous valitsi järjestön hallitukseen vuodelle 2012 seuraavat henkilöt:

- Tiina Jalkanen, 28 (Ylöjärvi)
- Viivi Kivelä, 19 (Helsinki)
- Teemu Mustasaari, 20 (Järvenpää)
- Pia Pässilä, 28 (Helsinki)
- Suvi Ryynänen, 19 (Kuopio)
- Kanerva Tuominen, 29 (Joensuu)
- Saara Viinikainen, 19 (Kittilä)

- Hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lindholm, puh. 050 542 8903
- Pääsihteeri Leo Stranius, puh. 040 754 7371

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa. Luonto-Liiton liittovaltuusto kokoontui Helsingissä 19.–20.11.2011.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: