Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2011 Tuomo Lindholm

Luonto-Liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2011 Tuomo Lindholm

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi syyskokouksessaan vuoden 2011 hallituksen puheenjohtajaksi 24-vuotiaan maantieteen opiskelija Tuomo Lindholmin Kolilta.

Luonto-Liitto tiedottaa 21.11.2010

Lindholm on pitkän linjan ruohonjuuritason kansalaisaktivisti ja on toiminut vuoden 2010 ajan Luonto-Liiton hallituksessa. Hän suorittaa parhaillaan siviilipalvelusta Kolin Kansallispuistossa.

”Luonnonharrastustoiminnassa kriittinen kohderyhmä ovat nuoret, jotka muuten jäävät helposti ulos järjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Ympäristöhuolen ytimessä ovat luontokokemukset nuoruusiässä”, linjaa Sipoonkorvessa varhaisnuoruutensa samoillut uusi puheenjohtaja.

”Luonnonsuojeluun ja ympäristöpolitiikkaan haluan erityisesti tuoda mukaan ympäristöoikeudenmukaisuuden näkökulman ja antaa äänen myös paikallistason hiljaiselle tiedolle. Luonto-Liitto jatkaa omaa vahvaa linjaansa lasten ja nuorten luonnonharrastuksen sekä ympäristövaikuttamisen tärkeimpänä järjestönä Suomessa”, jatkaa Lindholm.

Puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liiton syyskokous valitsi järjestön hallitukseen vuodelle 2011 seuraavat henkilöt:

Annukka Aho, 28, yhteiskuntamaantieteen opiskelija Joensuusta
Sini Eräjää, 27, metsäasiantuntija Helsingistä
Tiina Jalkanen, 27, kirjallisuuden opiskelija Oulusta
Heidi Kettunen, 21, aktivisti, suurpetoasiantuntija Helsingistä
Harri Kuokkanen, 25, matematiikan opiskelija, luonnontieteiden kandidaatti Helsingistä
Pia Pässilä, 27, ympäristöpolitiikan opiskelija, kampanjakoordinaattori Helsingistä

Hallituksen puheenjohtaja 2011 Tuomo Lindholm, puh. 050 542 8903
Hallituksen puheenjohtaja 2010 Mauno Särkkä, puh. 044 511 4546
Pääsihteeri Leo Stranius, puh. 040 754 7371

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa. Luonto-Liiton liittovaltuusto kokoontui Mikkelissä 20.–21.11.2010.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: