Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton puheenjohtajaksi Mauno Särkkä

Luonto-Liiton puheenjohtajaksi Mauno Särkkä

Luonto-Liiton liittovaltuusto valitsi syyskokouksessaan vuoden 2010 hallituksen puheenjohtajaksi 27-vuotiaan ympäristöpolitiikan opiskelija Mauno Särkän.

Luonto-Liitto tiedottaa 16.11.2009

Särkkä on pitkän linjan aktiivi Luonto-Liitossa ja toiminut liiton puheenjohtajana myös vuoden 2009.

– Vaikka nuoret ovat huolissaan ympäristökysymyksistä, yhä harvempi osallistuu yhteiskunnalliseen toimintaan. Luonto-Liitto haluaa tarjota lapsille ja nuorille yhä enemmän matalan kynnyksen vaikutusmahdollisuuksia. Yhteiskunnalta tarvitaan kuitenkin voimavaroja esimerkiksi lasten ja nuorten luonnonharrastustoimintaan. Kaikkiin kouluihin tarvitaan luontokerhot, Särkkä linjaa.

Puheenjohtajan lisäksi Luonto-Liiton syyskokous valitsi järjestön hallitukseen vuodelle 2010 seuraavat henkilöt:

Sini Eräjää, 26, ekologian opiskelija
Heidi Kettunen, 20, aktivisti, suurpetoasiantuntija
Anna Kuhmonen, 28, filosofian maisteri, ympäristötiede
Tuomo Lindholm, 23, maantieteen opiskelija
Teemu Meronen, 21, tekniikan ylioppilas
Mari Niemi, 28, maatalous- ja metsätieteiden maisteri
Antti Salovaara, 26, uskontotieteen opiskelija

Hallituksen puheenjohtaja Mauno Särkkä, puh. 044 511 4546

Pääsihteeri Leo Stranius, puh. 040 754 7371

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton liittovaltuusto kokoontui Espoon Luukissa 14.–15.11.2009.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: