Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton pääsihteeriksi valittiin Petra Yliportimo

Luonto-Liiton pääsihteeriksi valittiin Petra Yliportimo

Luonto-Liitto tiedottaa 19.11.2006

Luonto-Liiton pääsihteerinä aloittaa ensi vuoden alussa 26-vuotias valtiotieteiden maisteri Petra Yliportimo. Yliportimo on toiminut aikaisemmin muun muassa pääsihteerinä Helsingin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa sekä avustajana Suomen pysyvässä edustustossa YK:ssa. Uusi pääsihteeri valittiin liittovaltuuston syyskokouksessa Helsingissä.

Luonto-Liiton puheenjohtajana jatkaa 22-vuotias kasvatustieteen ylioppilas Saara Susiluoma Jyväskylästä. Susiluoman lisäksi hallituksessa jatkavat Lari Karreinen Helsingistä, Minttu Massinen Joensuusta ja Inka Plit Helsingistä. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Tuula Friman Hyvinkäältä, Aili Pihlajamäki Jyväskylästä sekä Johanna Stenberg ja Kaisa Tolvanen Tampereelta.

Nuorten Luonnon päätoimittajaksi valittiin 24-vuotias valtiotieteiden ylioppilas Elina Turunen Helsingistä. Turunen on toiminut aikaisemmin muun muassa Luonto-Liiton hallituksessa sekä ilmasto- ja kulutustoiminnassa.

Luonto-Liitto on valtakunnallinen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan siten, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja luonnon itseisarvo tunnustetaan.

puheenjohtaja Saara Susiluoma, saara.susiluoma_ät_luontoliitto.fi, 044 511 4546

pääsihteeri Lotta Ruokanen, lotta.ruokanen_ät_luontoliitto.fi, (09) 68 444 234, 040 771 52 77

VTM Petra Yliportimo, 040 837 7135

Elina Turunen, 040 541 3677, elina.turunen_ät_luontoliitto.fi