Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Luonto-Liiton johdossa aloittaa Nina Kaipio

Luonto-Liiton johdossa aloittaa Nina Kaipio

Luonto-Liiton toiminnanjohtajaksi on valittu 35-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti Nina Kaipio.
Luonto-Liiton johdossa aloittaa Nina Kaipio

Kuva: Liisa-Maija Aukia

Alunperin Virroilta kotoisin oleva helsinkiläistynyt Kaipio aloittaa tehtävässään syyskuun alussa. Luonto-Liittoon hän siirtyy Suomen Ratsastajainliitosta, jossa hänellä on takanaan pitkä ura erilaisissa johto- ja kehitystehtävissä.

– Odotan tulevaa työtäni Luonto-Liitossa innostuneena, uteliaana, kiitollisena ja nöyränä, Kaipio sanoo. Hän on viimeisimmässä toimessaan vastannut ratsastusharrastustoiminnan kehittämisestä. Erityisesti eettiset kysymykset ja tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen ovat olleet hänelle läheisiä teemoja.

– Tuleva työ kohtaa arvomaailmani, ja onkin mahtava olla mukana luomassa parempaa maailmaa tulevaisuuden lapsille ja nuorille. Sydämeni on aina sykkinyt lasten ja nuorten toiminnalle, ihmisten kohtaamiselle, yhteistyölle, luonto- ja ympäristöasioille sekä ikuiselle oppimiselle.

Luonto-Liitossa uusi toiminnanjohtaja otetaan innostuneesti vastaan.

– Ninan pitkä ja monipuolinen kokemus järjestömaailmasta ja vapaaehtoistyöstä on vakuuttavaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja, sanoo hallituksen puheenjohtaja Ina Rosberg.

Ina Rosberg, Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtaja
ina.rosberg@luontoliitto.fi