Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Lasten Halloweeniä juhlitaan tänään Töölössä

Lasten Halloweeniä juhlitaan tänään Töölössä

Luonto-Liitto tiedottaa 2.11.2006

Suuri joukko lapsia ja heidän vanhempiaan kokoontuu tänään Nuorten Luontotalolle, Töölöön juhlistamaan syksyn vaihtumista talveksi. Kyseessä on Luonto-Liiton Uudenmaanpiirin järjestämä lasten satuseikkailu, jonka päätteeksi osallistujat pääsevät juhlimaan mukavan leppoisia kauhukekkereitä.

Osallistujat ottaa Luontotalon portilla vastaan suurvelho. Hän antaa lapsille pergamenttikäärön, jossa kysytään "Mitä tapahtuu?, Miksi kaikki kuolee?". Velho pyytää lasten apua, mutta vinkkaa, että tällaisen ratkaisun selvittämiseen tarvitaan hieman taikavoimia avuksi. Noitien luona lapset saavat tarvittavat
taikavoimat: he tekevät oikean taikasauvan ja pukeutuvat voimaviittaan. Sitten he ovatkin valmiita ratkomaan syksyistä arvoistusta!

Lasten Halloween tapahtuma alkaa klo 18 ja kestää noin kaksi tuntia. Nuorten luontotalon osoite on Mechelininkatu 36, 00270 Helsinki.

Toimittajat ovat tervetulleita kuvaamaan pikkunoitia työssään sekä katsomaan, selviääkö syksyinen arvoitus.

Lisätietoja:

Reetta Salminen, aluesihteeri, Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, puh. (09) 446 313