Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Kulutuskriittinen vappukarnevaali sujui rauhallisesti

Kulutuskriittinen vappukarnevaali sujui rauhallisesti

Luonto-Liitto tiedottaa 2.5.2006

Ympäristöväen vappukarnevaali muistutti tuotannon ja kulutuksen ympäristöongelmista Etelän rytmein. Tanssiva kulkue kiersi vappuaattona iltapäivällä Kampin Narinkkatorilta Esplanadin puistoon. Kulkueessa soitettiin erilaisia kierrätyssoittimia sekä pyöränkelloja ja pillejä.

Hyväntuuliseen kulkueeseen osallistui noin sata mielenosoittajaa. Tapahtuma päättyi kello 14 iltapäivällä. Tapahtuma sujui rauhallisesti, eikä se aiheuttanut vahinkoa omaisuudelle. Tapahtumalla ei ollut mitään yhteyttä samana iltana järjestetyn toisen mielenosoituksen kanssa, jossa kritisoitiin yritysten uusliberalistista politiikkaa ja kivitettiin ikkunoita.

Kulutuskriittisen vappukarnevaalin järjestivät Luonto-Liitto, Maan Ystävät, Natur och Miljös Ungdomsgrupp, Vasemmistonuoret sekä Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO.

Lisätietoja: Hanna Kaisa Hellsten, Luonto-Liitto, p. 044-257 0175

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,