Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Kulutus.fi ohjaa ekovalintoihin

Kulutus.fi ohjaa ekovalintoihin

Luonto-Liitto on julkaissut tänään kulutus.fi -verkkosivuston, joka opastaa ekologisissa arkivalinnoissa kriittisellä, mutta rakentavalla asenteella.

Luonto-Liitto tiedottaa 25.5.2009

Sivustolta löytyy kulutuskriittisen tiedon lisäksi mm. pilke silmäkulmassa koostettuja ekoniksejä, listaus ekolaskureista ja -peleistä, kattava linkkipaketti sekä Kuluttajan elämää -blogi.

Kuluttaminen on ennen kaikkea valintojen tekemistä, sanoo Luonto-Liiton ympäristöpoliittinen sihteeri Hanna Kaisa Hellsten.

– Ekokuluttaminen on mahdollista elämäntilanteesta ja -tyylistä riippumatta. Kestävien kulutusvalintojen tekeminen on helppoa eikä vaadi mukavuudesta tai elämän nautinnoista tinkimistä.

Kulutus.fi -verkkosivuston toimitus koostuu eri alojen tutkijoista ja opiskelijoista, jotka kirjoittavat sivustolle vapaaehtoispohjalta.

Lisätietoja:

Hanna-Kaisa Hellsten