Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Kevättuuli soi Tampereella

Kevättuuli soi Tampereella

KEVÄTTUULI SOI TAMPEREELLA

Lasten luonto- ja musiikkitapahtuma työväenopisto Sampolassa lauantaina 1.4.

Luonto-Liiton Hämeen piiri kutsuu lapset ja aikuiset ottamaan vastaan kevättä iloiseen koko perheen tapahtumaan lauantaina 1.4. klo 14-17 työväenopisto Sampolaan. Musiikin lisäksi tarjolla on muun muassa luontotutkimuspiste, kasvomaalausta, piirustusta ja mehutarjoilu. Tapahtuman tarkoituksena on herätellä lasten kiinnostusta luontoa
kohtaan ja tehdä Luonto-Liiton ympäristökasvatustyötä tunnetuksi.

Kevättuuli soi -tapahtumassa esiintyvät Mikko Perkoila, Flamman hauskat narrihahmot ja Laulava Pupujussi.

"Luonnossa liikkuessa ajatukset rauhoittuvat. Siellä löytää itsensä ja ymmärtää olevansa osa oikeaa maailmaa. Omasta ympäristöstä ja luonnosta onkin tärkeää huolehtia", sanoo tapahtumassa esiintyvä muusikko Laulava Pupujussi alias Leena Pyylampi.

"Luonto on Suomessa lähellä. Silti lapset ovat nykyään hyvin vähän tekemisissä sen kanssa. Päiväkodissa ja lasten luontoleirillä työskennelleenä olen kokenut, että lapsilla on aitoa kiinnostusta luontoa kohtaan. Tampereelta lähiluontoa löytyy jokaisen kodin ympäristöstä, joten luontoon mennäkseen ei välttämättä tarvitse lähteä kauas. Aikuisen omalla kiinnostuksella ja esimerkillä on tärkeä rooli lapsen luontosuhteen kehittymisessä. Toisaalta myös lasta seuratessaan aikuinen voi oppia katsomaan luonnon ihmeitä uusin silmin", toteaa Eeva Ruokolainen Luonto-Liiton Hämeen piiristä.

Liput tapahtumaan maksavat lapsilta 5 euroa, aikuiset lapsen kanssa ilmaiseksi. Kaikki ohjelma sisältyy sisäänpääsymaksun hintaan. Lipputulot menevät Luonto-Liiton Hämeen piirin lasten luontokerhojen ja leirien tukemiseen.

LISÄTIEDOT JA ENNAKKOLIPPUJEN VARAUKSET:
Sari Poutiainen, Luonto-Liiton Hämeen piiri: hlp@luontoliitto.fi/ 03- 212 0097

www.luontoliitto.fi/hlp