Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Kaventajien joulukalenteri valmistaa ekologiseen jouluun

Kaventajien joulukalenteri valmistaa ekologiseen jouluun

Luonto-Liitto tiedottaa 28.11.2007

Luonto-Liitto on julkaissut ekovinkkejä sisältävän joulukalenterin kaventajat.fi -verkkopalvelussa. Joulukalenterin luukuista paljastuu hyviä neuvoja tai ajatuksia ympäristömyönteiseen joulunviettoon.

- Joulunalusaika on suuri kulutuspiikki, mikä aiheuttaa kasvua myös luonnonvarojen kulutuksessa. Joulujuhlan ei kuitenkaan tarvitse olla kulutusjuhlaa. Jouluvalmistelut voi tehdä ympäristöä huomioiden, ja myös lahjat voivat olla luonnonvaroja kuluttamatonta luksusta: kampaajakäyntejä, teatterilippuja tai vaikkapa satuhetkiä lapsille, kertoo Luonto-Liiton ympäristöpoliittinen sihteeri Hanna Kaisa Hellsten.

Ensimmäinen joulukalenterin luukku avautuu 1.12.2008, ja uutta luettavaa ilmestyy kalenteriin päivittäin aina jouluaattoon asti. Kalenterin visuaalisen ilmeen on toteuttanut graafikko Suvi Kinnarinen. Joulukalenteri löytyy osoitteesta www.kaventajat.fi.

Lisätietoja:

Hanna Kaisa Hellsten, ympäristöpoliittinen sihteeri, Luonto-Liitto, 044 257 0174

Laura Manninen, tiedottaja, Luonto-Liitto, 050 3031 840

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,