Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Kaventajien joulukalenteri valmistaa alennusmyyntiaikaan asti

Kaventajien joulukalenteri valmistaa alennusmyyntiaikaan asti

Luonto-Liitto tiedottaa 1.12.2008

Luonto-Liitto on julkaissut ekovinkkejä sisältävän joulukalenterin kaventajat.fi -verkkopalvelussa. Joulukalenterin luukuista paljastuu hyviä neuvoja tai ajatuksia ympäristömyönteiseen joulunviettoon. Erikoista kalenterissa on se, että luukkuja riittää loppiaiseen saakka.

- Joulunalusaika ja sitä seuraava alebuumi muodostavat suuren ostospiikin, mikä aiheuttaa kasvua myös luonnonvarojen kulutuksessa. Joulujuhlan ei kuitenkaan tarvitse olla kulutusjuhlaa. Jouluvalmistelut voi tehdä ympäristöä huomioiden, ja myös lahjoissa voi painottaa ekologisia palveluita. Joulun jälkeistä aikaakaan ei kannata kuluttaa kaupoissa, vaan voi satsata harrastuksiin, yhdessäoloon ja muuhun oikeasti merkitykselliseen, toteaa Luonto-Liiton ympäristöpoliittinen sihteeri Hanna Kaisa Hellsten.

Ensimmäinen joulukalenterin luukku avautuu 1.12.2008, ja uutta luettavaa ilmestyy kalenteriin päivittäin aina loppiaiseen 6.1. asti. Kalenterin visuaalisen ilmeen on toteuttanut graafikko Suvi Kinnarinen. Joulukalenteri löytyy osoitteesta www.kaventajat.fi.

Lisätietoja:

Hanna Kaisa Hellsten, ympäristöpoliittinen sihteeri, Luonto-Liitto, 044 257 0174

Laura Manninen, tiedottaja, Luonto-Liitto, 050 3031 840

kuuluu seuraaviin kategorioihin: