Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Juho Lintu Luonto-Liiton liittovaltuuston puheenjohtajaksi

Juho Lintu Luonto-Liiton liittovaltuuston puheenjohtajaksi

LINTU LUONTO-LIITON JOHTOON

Luonto-Liitto tiedottaa 4.5.2001

Luonto-Liitto ry valitsi vapun alla pidetyssä vuosikokouksessaan kuopiolaisen Juho Linnun uuden liittovaltuuston puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

Luonto-Liiton liittovaltuusto on järjestön ylin päättävä elin. Se määrittää Luonto-Liiton toiminnan suuntaviivat ja talousraamit sekä valitsee syyskokouksessaan järjestön liittohallituksen.

Juho Lintu, 17, on toiminut Luonto-Liitossa erityisesti Savo-Karjalan luontopiirin aktiivina. Kuopiossa hän on ollut aktiivinen myös yhdessä maan vanhimmista luontokerhoista, jo vuonna 1905 perustetussa legendaarisessa Kuopion nuoret luonnonystävät -ryhmässä.

Lintu toimii aktiivisesti Suomen vanhojen metsien suojelun puolesta. Hänen toiminnassaan korostuu omaehtoinen, luonnosta välittävä, itsensä likoon paneva luonnonsuojeluhenki ja luontoliittolaisuus.

Juho Linnun kausi liittovaltuuston puheenjohtajana alkaa välittömästi ja kestää kevääseen 2003. Kaudellaan Lintu aikoo etsiä uusia tapoja tehostaa liittovaltuuston toimintaa piirijärjestöjä yhdistävänä elimenä, jotta Luonto-Liittoon kiinteästi kuuluva aito valtakunnallisuus toteutuisi nykyistä näkyvämmin.

Lisätiedot: Liittovaltuuston puheenjohtaja Juho Lintu, 040 549 1597,
juho.lintu_ät_pp.nic.fi