Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ina Rosberg Luonto-Liiton puheenjohtajaksi

Ina Rosberg Luonto-Liiton puheenjohtajaksi

Pitkäaikainen Luonto-Liiton aktiivi, maisema-arkkitehtuurin opiskelija Ina Rosberg, 24, on valittu Luonto-Liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2018 Luonto-Liiton valtuuston kokouksessa lauantaina Helsingissä.
Ina Rosberg Luonto-Liiton puheenjohtajaksi

Kuva: Liisa-Maija Aukia

“Tulin Luonto-Liiton toimintaan vuonna 2006 nuortenleiriläisenä ja vuodesta 2009 olen ollut aktiivina mukana Luonto-Liiton Uudenmaan piirin toiminnassa, niin hallitusvastuissa kuin erilaisissa leirinvetäjän rooleissa”, helsinkiläinen Rosberg kertoo.

Luonto-Liitossa uudelle puheenjohtajalle läheisintä on konkreettinen tekeminen luonnossa erityisesti lasten kanssa.

“Arvokkainta, mitä Luonto-Liitto voi lapsille ja nuorille tarjota ovat luontoelämykset, jotka jättävät pysyvän jäljen lasten elämään. Olen itse saanut Luonto-Liitolta kokemuksia ja elämyksiä, joita en olisi voinut muualta saada. Puheenjohtajana haluan varmistaa, että laadukas luonnonharrastustoimintamme jatkuu ja tulee entistä usemman lapsen ulottuville.”

Luonto-Liiton hallitukseen vuodelle 2018 valittiin myös Marjut Anttilainen, Aino Haavisto, Rauna Lilja, Roosa Pihlajamäki, Antti Saarelainen, Otto Snellman ja Laura Tuominen.

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten valtakunnallinen luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö.

Lisätietoja:

Leo Stranius, toiminnanjohtaja, Luonto-Liitto