Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Hiihtoloman luontoleireillä vielä tilaa

Hiihtoloman luontoleireillä vielä tilaa

Reipasta luonnonläheistä toimintaa hiihtolomalle

Luonto-Liitto tiedottaa 7.4.2006

Talvilomat järjestetään Etelä-Suomessa viikolla 8. Luonto-Liiton talvileireillä pääkaupunkiseudulla on vielä muutamia vapaita paikkoja. Leireillä tutustutaan talvisen luonnon ihmeisiin ja nautitaan leirielämästä ja hauskanpidosta niin ulkona retkeillen kuin sisätiloissakin askartelun ja leikkien merkeissä.

Leirit on tarkoitettu ala- ja yläasteikäisille lapsille (8-12 –vuotiaille ja 10-14 –vuotiaille). Talvileirit ovat tänä vuonna nelipäiväisiä.

”Hiihtolomasta voi saada pitkäksi aikaa muisteltavaa ja elämyksiä. Luonto-Liiton leirit ovat myös pyritty saamaan mahdollisimman huokeiksi, että kaikilla on mahdollisuus niihin osallistua; hintoihin kuuluu sekä majoitus, maukkaat ruoat, vakuutus, leiriohjelma että kuljetus. Luontoleirit ovat Luonto-Liiton perustoimintaa”, kertoo Vantaan Luonnonystävien järjestöohjaaja Elina Toivonen.

Leireille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet lapset asuinpaikasta riippumatta. Lasten luontoleirit ovat Espoon Luukissa 19.-22.2. (Vantaan Luonnonystävät ja Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ) ja 22.-25.2. (Luonto-Liiton Uudenmaan piiri). Luonnontutkimusleirin 10-14-vuotiaille järjestää Vantaan Luonnonystävät 22.-25.2. Vantaan luontokoululla.

Luonto-Liitto on vuonna 1943 perustettu lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Luonto-Liiton tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan siten, että luonnon monimuotoisuus säilyy ja luonnon itseisarvo tunnustetaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat, puh. (09) 859 6758 tai eny@saunalahti.fi
Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, puh. (09) 446 313 tai lup@luontoliitto.fi.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: