Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Hemi Malkki Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtajaksi

Hemi Malkki Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtajaksi

UUSI HALLITUS LUONTO-LIITON JOHTOON

Luonto-Liitto tiedottaa 4.11.2001

Luonto-Liiton puheenjohtajaksi on valittu 22-vuotias biologian opiskelija, fil.yo. Hemi Malkki. Valinnan suoritti Luonto-Liiton liittovaltuusto tänään 4.11. päättyneessä syyskokouksessaan Inkoon Kopinniemessä. Malkki valittiin puheenjohtajaksi yksimielisellä päätöksellä vastaehdokkaan luovuttua puheenjohtajakilvasta viime metreillä. Vähintään vuoden mittainen kausi alkaa heti.

Hemi Malkki on toiminut Luonto-Liiton Vantaan paikallisyhdistyksen Vantaan luonnonystävät ry:n varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana viimeiset kolme vuotta. Luonto-Liiton jäsenenä Hemi on ollut jo 15 vuotta. Luonto-Liiton lisäksi hän toimii aktiivisesti yliopistohallinnossa biotieteiden laitoksen laitosjohtoryhmässä.

Hemi Malkki on luontovaikuttajana pitkän linjan toimija. Yksityiskohtiin menevästä biologisesta koulutuksestaan huolimatta hän haluaa painottaa kokonaiskuvaa, jotta välttyisimme hukkumasta yksityiskohtiin. Hän uskoo, että jos emme voisi välttyä kohtaamasta arkisten tekemistemme seurauksia, maailma näyttäisi toisenlaiselta. "Jos kännykän mukana saisimme monisatakiloisen säkin malmikuonaa ja tankkitolkulla hiilidioksidia, harkitsisimme kännykänvaihtoa toisenkin kerran."

Hemi Malkki ei usko pikaisiin taikatemppuihin. "Kovalla työllä ja asia kerrallaan!" on Hemin suusta usein kuultu motto.

Hemi Malkin lisäksi Luonto-Liiton kahdeksanjäseniseen hallitukseen valittiin uusina jäseninä Theo Kurtén, Minttu Massinen ja Tanja Välikangas. Vanhoista jäsenistä hallituksessa jatkavat väistyvä puheenjohtaja Immi Kormi, Harri Hölttä, Briitta Viittanen ja Jake Lahti-Olsen.

puheenjohtaja Hemi Malkki, puheenjohtaja@luontoliitto.fi, (09) 224 5098
pääsihteeri Jouni Nissinen, jouni.nissinen@luontoliitto.fi, (09) 68 444 234, 040 828 1881

kuuluu seuraaviin kategorioihin: