Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / EarthVoice! 2012- Ilmastokonsertit yhdistävät rockin klassiseen musiikkiin ja ympäristönsuojeluun

EarthVoice! 2012 -musiikkitapahtuma yhdistää valovoimaisia taiteilijoita, ympäristöjärjestöjä, asiantuntijoita ja kotiseutumme ihmisiä mukaan maan sykkeeseen.

Luonto-Liitto tiedottaa 8.12.2011

Konsertit starttaavat 19.-20.1.2012 Sellosalissa, Espoossa kera upeiden artistien. Ilmaston puolesta ovat esiintymässä tanssitaiteilija Sami Saikkonen, Waltari, Paradise Oskar (19.1), Saara Aalto (20.1), Vox Secret Ensemble, konserttipianisti ja Maj Lind pianokilpailun voittaja Kari Tikkala, tanssitaiteilija Helena Romppanen sekä Allegros Jousikvartetti. Konsertin yhteisnumerot ohjaa ja juontaa Sami Saikkonen. Visualisoinnista vastaa Sellosalin työryhmä sekä GreenVoice tuotannot. Konsertin puvustuksessa nähdään mm. Ivana Helsingin visioita luonnosta.

Visuaalisesti näyttävässä musiikkishowssa rock yhdistää klassisen musiikin Maa-planeetan värähtelyyn. Konsertti huipentuu finaaliin Michael Jacksonin Earth Songin sävelin, Kärtsy Hatakan (Waltari) sovittamana kaikille artisteille.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä tapahtumassa ovat mukana myös mm. Suomen luonnonsuojeluliitto ja Luonto-Liitto. Jaossa on vinkkejä oman lähiluonnon ja ilmaston auttamisesta.

Konsertin yhteydessä on esillä Luonto-Liiton Susiryhmän ”Suomen Suurpedot” -valokuvanäyttely, joka kertoo uhanalaisista lajeistamme, sekä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen "Samaan Aikaan Toisaalla - Hetkiä Itämeren Kaupungissa” -näyttely.

Konserteilla tuetaan Suomen luonnonsuojeluliiton työtä ilmastomme hyväksi.

Kesto väliaikoineen 2 h. Liput 25/23 € (+palvelumaksu), Lippupiste.

EarthVoice 2011-2012 tapahtuman järjestää aatteellinen yhdistys Suden Ääni ry kumppaneinaan Sellosali, Suomen luonnonsuojeluliitto, Luonto-Liitto, Espoon kaupunki, Kauppakeskus Sello, Villa Elfvikin luontotalo, Humanistinen ammattikorkeakoulu, RCE-Espoo, Greenvoice-tuotannot sekä esiintyvät artistit.

www.earthvoice.fi
www.lippu.fi

EarthVoice 2011-2012 tapahtuman tuotanto:

Suden Ääni ry:
Tiedotus: Senja Korhonen, 0440 153 150