Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Vaelluskurssi Helvetinjärven kansallispuistossa

Vaelluskurssi Helvetinjärven kansallispuistossa

Haluaisitko kokeilla vaeltamista, mutta olet vailla retkiseuraa? Kaipaatko luontoon, mutta tarpeellinen kokemus ja varustus puuttuu? Jos olet noin 15–29-vuotias, haluat oppia retkeilyn perustaidot ja kokea ikimuistoisia hetkiä hyvässä seurassa, tämä Luonto-Liiton kurssi on juuri sinua varten!
Vaelluskurssi Helvetinjärven kansallispuistossa

Kuva: Teemu Saloriutta

Luonto-Liitto järjestää 26.–31.7. vaelluskurssin Helvetinjärven kansallispuiston seudulla.

Helvetinjärven kansallispuistossa jylhät maisemat vaihtelevat salomaisista metsistä syviin rotkolaaksoihin ja jyrkkärantaisiin järviin. Vaelluksella kuljemme sekä merkityillä poluilla että niiden ulkopuolella suunnistustaitoja harjoitellen. Kurssiin kuuluu kaksi ennakkotapaamista ja kuusipäiväinen vaellus, jonka aikana opetellaan yhdessä liikkumaan luonnossa. Aiempaa retkeilykokemusta et tarvitse ja monia varusteita saa lainaksi. Tapaamisiin kannattaa osallistua, mutta jos retkeilyn perusasiat ovat jo hallussa, on mahdollista lähteä pelkälle vaellukselle.

Ennakkotapaamiset pidetään Helsingissä Pauligin huvilalla (Mechelininkatu 36, Helsinki) tai osallistujista riippuen mahdollisesti muulla paikkakunnalla. Hinta Helsingistä (sis. matkat ja vakuutukset) opiskelijoille 50€ ja aikuisille 80€. Hinta muilta paikkakunnilta määräytyy mm. matkakulujen mukaan, kysy lisää! Kurssille mahtuu mukaan max. 16 osallistujaa. Kurssin vetäjinä toimivat Sini Malminiemi ja Sonja Martikainen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oletko opiskelija, onko sinulla retkeilykokemusta sekä yhteystietosi. llmoittautumiset ja lisätiedot 31.5. mennessä: martikainen.sonja[ät]gmail.com

Vaelluskurssi on myös facebookissa:

Luonto-Liiton Uudenmaan piirin tulevat retket löydät osoitteesta: