Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Turun luontokerho alkaa

Turun luontokerho alkaa

Tule mukaan lasten luontokerhoon! Ilmoittaudu viimeistään 1.10.
Turun luontokerho alkaa

Kuva: Hanna Heikkilä

Luontokerhossa tutustutaan monipuolisesti luontoon ja eläimiin sekä ajankohtaisiin luonnonilmiöihin, käydään ulkona pienillä retkillä kaupunkiluonnossa, askarrellaan, leikitään ja tehdään yhdessä kaikkea kivaa luontoon liittyvää!

Kerho kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 2.10.2014 klo 17:00-18:30 Luonnonsuojelukeskuksella, osoitteessa Martinkatu 5, Turku. Tästä eteenpäin kerho kokoontuu aina torstaisin samassa paikassa. Tervetuloa mukaan kaikki luonnosta kiinnostuneet peruskoulun 1.-6.-luokkalaiset!

Osallistumismaksu koko lukuvuoden ajalta on 40 euroa. Kerhoon tulee ilmoittautua sähköpostitse viimeistään 1.10.

Kerhon toteuttavat yhteistyössä Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri ry. sekä Turun luonnonsuojeluyhdistys ry.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Luonto-Liiton koulutettu kerho-ohjaaja Linda Laakso, lklaak[ät]utu.fi