Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Piirustuskilpailu luontokerholaisille ja Siepon lukijoille: Jännin luontohavaintoni

Luonto-Liiton piirustuskilpailu lapsille!

Mitä kivaa, kaunista, jännittävää tai ihmeellistä olet nähnyt luontokerhossa tai muulloin ulkona ollessasi? Piirrä ja osallistu kilpailuun!

Luonto-Liitto järjestää alakouluikäisille piirustuskilpailun. Osallistua voivat Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton luontokerholaiset sekä Sieppo-lehden lukijat.

Jokaisen sarjan voittaja saa palkinnoksi hienot kiikarit. Lisäksi joka sarjasta kolme muuta palkitaan luupilla. Voittajatyöt julkaistaan Sieppo-lehden toukokuun numerossa ja parhaita töitä myöhemmin Siepon klubisivuilla. Kilpailun tuomarina toimii luonto- ja satukuvistaan tunnettu kuvittaja Laila Nevakivi.

Kilpailuaika päättyy 15.4.2013.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet: