Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Perheretken järjestäjän vinkkivihkonen kannustaa nauttimaan loppukesän luonnosta

Luonto-Liitto on julkaissut perheretkien järjestäjän vinkkivihkosen, jonka teemoina ovat upea loppukesäinen luonto, luonnosta nauttiminen ja luonnonantimet.

Vihkosesta löytyy vinkkejä lapsille ja lapsiperheille suunnattujen luontoretkien suunnitteluun. Puuhavinkit sopivat erityisesti loppukesäiseen ja syksyiseen luontoon tuomaan hyvää oloa ja iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Luonto-Liitto juhlistaa valtakunnallista Suomen luonnon päivää, jota vietetään ensimmäisen kerran 31.8.2013. Suomen luonnon päivän ideana on juhlia luontomme tuomaa iloa ja oivaltaa sen hyvinvointia edistävä vaikutus. Päivän aikana järjestetään retkiä ja tapahtumia eri puolilla maata. Myös Luonto-Liiton piirit järjestävät luontoretkiä erilaisin teemoin. Seuraa Suomen luonnon päivän nettisivua!

Luonto-Liitto kannustaa jokaista suomalaista lähtemään ulos ja nauttimaan loppukesäisestä luonnosta, joko ohjatulla retkellä tai yhdessä oman perheen, ystävien tai vaikka naapurien kanssa! Luontoretkelle ei välttämättä tarvitse lähteä kauas kotoa tai erikoiseen paikkaan; lähiluontokin tarjoaa mukavia elämyksiä ja kiinnostavaa nähtävää.

Lataa vinkkivihkosen tulostettava versio tästä

Vinkkivihkosen näyttöversio täältä

Lisätietoa Suomen luonnon päivästä