Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liitto kouluttaa uusia kouluvierailijoita

Luonto-Liitto kouluttaa uusia kouluvierailijoita

Tule vierailijaksi metsä-, Itämeri- tai susiaiheiselle koulukiertueelle!

Kiinnostavatko sinua metsä-, Itämeri- ja / tai susikysymykset? Tahdotko lisätä lasten ja nuorten tietoisuutta metsien merkityksestä, auttaa heitä havaitsemaan omia vaikutusmahdollisuuksiaan Itämeren tilaan tai antaa aineksia susikeskusteluun kertomalla ja keskustelemalla susista biologisena lajina, suteen liittyvistä myyteistä sekä susien suojelusta? Haluatko toimia luonnonsuojelun lähettiläänä? Siinä tapauksessa kouluttaudu Luonto-Liiton kouluvierailijaksi! Samalla saat arvokasta esiintymis- ja työkokemusta.

Luonto-Liiton kouluvierailijat kiertävät syksyllä 2014 kouluissa tutustuttamassa lapsia ja nuoria suomalaiseen luontoon kertomalla, yhdessä keskustellen ja erilaisten harjoitusten sekä draaman avulla. Pidetyistä tunneista maksetaan vierailijalle palkkio. Kouluvierailijan ei tarvitse olla asiantuntija. Kiinnostus ja innostus asiaa kohtaan sekä halu tarjota lapsille ja nuorille uusia näkökulmia riittävät. Vierailijat saavat koulutuksessa käyttöönsä tarvittavat materiaalit ja oppaat. Vierailijat saavat myös halutessaan todistuksen koulutuksen suorittamisesta sekä oppituntien pitämisestä.

Kouluvierailukoulutukset syksyllä 2014:

Petolähettiläskoulutus la 27.9. Tampereella

Metsälähettiläskoulutus su 28.9. Tampereella

Itämeri-lähettiläskoulutus la 4.10. Kotkassa

Metsälähettiläskoulutus su 5.10. Helsingissä

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen koulutusta!

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa.

Myös edellisinä vuosina koulutuksen saaneet vierailijat voivat osallistua kiertueeseen.

Lisätiedot kouluvierailutoiminnasta ja koulutuksista saat Luonto-Liiton koulukiertuevastaavalta Annalta: anna.swanljung(ät)luontoliitto.fi / 044 700 6113 (ma-ke).