Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liiton puheenjohtajana jatkaa Varpu Määttänen – hallitus vuodelle 2017 valittu

Luonto-Liiton valtuusto valitsi syyskokouksessa Helsingissä 24.9.2016 hallituksen vuodelle 2017. Puheenjohtajana jatkaa Varpu Määttänen Helsingistä.

Luonto-Liiton uuteen hallitukseen kuuluu edustajia eri puolilta Suomea sekä susi- ja metsäryhmistä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Varpu Määttänen.

Vuoden 2017 hallituksen jäseniksi valittiin puheenjohtaja Varpu Määttäsen lisäksi Marjut Anttilainen Helsingistä, Heini Ojala Tampereelta, Ina Rosberg Helsingistä, Antti Saarelainen Joensuusta, Jenni Toikkainen Jyväskylästä, Inka Vesala Jyväskylästä ja Essi Wallen Oulusta.

”Hienoa, että hallituksen uudessa kokoonpanossa on paljon uusia nuoria aktiiveja. Luonto-Liitto on kasvualusta, jossa nuorilla luottamushenkilöillä on mahdollisuus oppia, vaikuttaa ja kantaa vastuuta.”, sanoo puheenjohtaja Varpu Määttänen.

Luonto-Liitto jatkaa ympäristöpoliittista vaikuttamistyötä ensi vuonna ja järjestää monenlaista lasten ja nuorten toimintaa. Vuonna 2017 Luonto-Liitto järjestää noin 40 luontoleiriä ympäri maata ja tukee yli 150 luontokerhon toimintaa.

”Seuraavien kahden vuoden teemana Luonto-Liitossa on Yhdessä luontoon! Sen myötä muistutamme, että huolenpito yhteisestä maapallosta kuuluu kaikille ja luonnosta nauttimiseen tulee olla mahdollisuus taustasta ja terveydentilasta riippumatta. Niin nyt kuin tulevaisuudessa.”, jatkaa puheenjohtaja Varpu Määttänen.