Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liiton lähettiläskiertueet tukevat koulujen ympäristökasvatustyötä

Luonto-Liiton lähettiläskiertueet tukevat koulujen ympäristökasvatustyötä

Luonto-Liiton Itämeri-, metsä- ja petolähettiläät kiertävät jälleen Suomen kouluissa syyslukukauden 2013 aikana pitämässä teemallisia oppitunteja. Vuosien varrella kiertueet ovat tavoittaneet jo tuhansia nuoria. Lähettiläsvierailut ovat kouluille maksuttomia.
Luonto-Liiton lähettiläskiertueet tukevat koulujen ympäristökasvatustyötä

Kuva: Hanna Heikkilä

Lähettiläät ovat Luonto-Liiton kouluttamia ympäristöasioista kiinnostuneita opiskelijoita ja muita nuoria. Lähettiläiden tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta luonnosta ja siinä tapahtuvista muutoksista, innostaa, osallistaa ja auttaa nuoria havaitsemaan omia vaikutusmahdollisuuksiaan. Kouluille tarjotaan myös mahdollisuus oma-aloitteisesti käyttää vierailujen materiaaleja ja ideoita toiminnassaan.

Lisätietoja koulukiertueista sekä lähettilästilaukset:

www.luontoliitto.fi/kouluvierailut

Sonja Martikainen, koulukiertuevastaava, sonja.martikainen(ät)luontoliitto.fi

Haluatko Luonto-Liiton Itämeri-, metsä- tai petolähettilääksi? Uusia lähettiläitä koulutetaan syyskuussa.
Katso: www.luontoliitto.fi/kouluvierailijaksi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: