Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liiton lähettiläskiertueet tukevat koulujen ympäristökasvatustyötä

Luonto-Liiton lähettiläskiertueet tukevat koulujen ympäristökasvatustyötä

Vuosien varrella lähettiläskiertueet ovat tavoittaneet jo tuhansia nuoria.

Luonto-Liiton Itämeri-, metsä- ja petolähettiläät kiertävät jälleen Suomen kouluissa lukuvuoden 2012–2013 aikana pitämässä teemallisia oppitunteja. Vuosien varrella kiertueet ovat tavoittaneet jo tuhansia nuoria. Lähettiläsvierailut ovat kouluille maksuttomia.

Lähettiläät ovat Luonto-Liiton kouluttamia ympäristöasioista kiinnostuneita opiskelijoita ja muita nuoria. Lähettiläiden tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta luonnosta ja siinä tapahtuvista muutoksista, innostaa, osallistaa ja auttaa nuoria havaitsemaan omia vaikutusmahdollisuuksiaan. Kouluille tarjotaan myös mahdollisuus oma-aloitteisesti käyttää vierailujen materiaaleja ja ideoita toiminnassaan.

Lisätietoja koulukiertueista sekä lähettilästilaukset osoitteesta: http://www.luontoliitto.fi/XXXX??

Sonja Martikainen, koulukiertuevastaava, sonja.martikainen(at)luontoliitto.fi

Haluatko Luonto-Liiton Itämeri-, metsä- tai petolähettilääksi? Seuraa internet-sivumme tapahtumakalenteria uusista koulutuksista tai ilmoita kiinnostuksesi koulukiertuevastaavalle!