Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Tietoa ja uusia ideoita ympäristökasvatustyöhön Luonto-Liiton kursseilta

Tietoa ja uusia ideoita ympäristökasvatustyöhön Luonto-Liiton kursseilta

Luonto-Liiton kurssitarjonta on tänä keväänä erityisen runsas. Tule hakemaan tietoa, taitoja ja uusia toimintavinkkejä ympäristökasvatuksen kursseilta!
Tietoa ja uusia ideoita ympäristökasvatustyöhön Luonto-Liiton kursseilta

Kuva: Hanna Heikkilä

Luonto-Liitto kouluttaa sekä ammattikasvattajia että aloittelevia luontokerhojen ja -leirien ohjaajia. Ympäristökasvatukseen sekä luonnonharrastukseen liittyviä kursseja järjestetään usealla paikkakunnalla, ja tänä keväänä tarjonta on erityisen runsas. Mukana on myös uusia kursseja.

Luonto-Liiton Hyvinvointia luonnosta -kurssilla kuullaan uusinta tietoa siitä, miten moninaisin tavoin luonto vaikuttaa ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin sekä lapsen kehitykseen. Kurssi tarjoaa myös teemaan sopivia puuhavinkkejä, jotka on helppo toteuttaa lapsiryhmän kanssa lähiluonnossa.

Erityisesti yläkoulun opettajille, opettajaopiskelijoille ja muille nuorten parissa toimiville suunnattu Pihka-koulutus puolestaan tutustuttaa luonnonharrastusmerkki Pihkan saloihin. Pihka innostaa tarkkailemaan luontoa ja luonnonilmiöitä sekä oppimaan uutta. Monipuolisia tehtäviä voi hyödyntää esimerkiksi yläkoulun biologian ja maantiedon opetuksessa.

Katso listasta keväällä 2015 tulossa olevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan!

Kursseille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kannattaa kuitenkin huomioida kunkin kurssin pääasiallinen kohderyhmä. Tarkemmat tiedot kursseista löytyvät tapahtumakalenterista.

Luontokerho-ohjaajan peruskurssi

- Helsinki 7.–8.3.