Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liiton jäsenille alennusta aurinkoenergiaa hyödyntävistä sähkö- ja lämmitysjärjestelmistä

Luonto-Liiton jäsenet saavat nyt jäsenetuna 5 % alennuksen Tuontiliike.fi-verkkokaupan aurinkopaneeleista ja aurinkokeräimistä.

Aurinkoenergia on ekologinen tapa tuottaa lämpöä ja sähköä omakotitalon, mökin tai muun kiinteistön tarpeisiin.

Aurinkolämpöjärjestelmä tuottaa kotitalouden lämpimän käyttöveden 7–9 kuukautena vuodessa ja vähentää siten energiankulutusta. Pimeimpinä talvikuukausinakin aurinkolämpö avustaa muita lämmitysmuotoja hyödyttäen ympärivuotisesti.

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa aurinkopaneelien avulla sähköä. Asentamalla aurinkopaneelit mökille, saat käytettyä valaistusta ja sähkölaitteita ilman yhteyttä valtakunnalliseen sähköverkkoon. Omakotitalossa aurinkopaneelit lisäävät omavaraisuutta.

Saat hyödynnettyä jäsenetusi kirjoittamalla verkkokaupan ostoskorisivulla kampanjakoodikenttään koodin "LUONTOLIITTO", jolloin ostoskorisi summasta vähennetään automaattisesti 5%.

Lisätietoja: Tuontiliike.fi