Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Tervetuloa juhlistamaan suomalaista sutta Liity laumaan -kävelyille!

Tervetuloa juhlistamaan suomalaista sutta Liity laumaan -kävelyille!

Liity laumaan -kävely on kaikille avoin hyvän mielen tapahtuma Suomen susien ja muiden suurpetojen hyväksi. Kävelyt järjestetään 17.9. samanaikaisesti Helsingissä ja Tampereella.
Liity laumaan -kävelyt ovat Luonto-Liiton susiryhmän järjestämiä juhlia maamme uljaimmalle mutta uhatuimmalle suurpedolle, sudelle. Tapahtumat järjestetään 17.9. samanaikaisesti Helsingissä Töölönlahdella ja Tampereella Näsinpuistossa. Elämyksellisillä kävelyillä ja niiden ohessa järjestettävillä avoimilla minifestareilla juhlistetaan sutta muun muassa tulitaiteella, elävällä musiikilla, graffiteilla, joogalla ja vegaanisilla herkuilla.

Kävelyillä osallistujat kiertävät parin kilometrin pituisen reitin, jonka varrella he pääsevät osallistumaan erilaisiin toimintapisteisiin. Kävely ja toimintapisteet koetaan yhdessä omassa kävelyryhmässä, jossa on mukana noin parikymmentä muuta susien ystävää. Kävely kestää kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Kävelystä maksetaan Luonto-Liiton susiryhmälle suoraan lahjoitettava osallistumismaksu 5 €. Tuotot menevät lyhentämättöminä suden- ja suurpetojen suojelutyöhän.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Näytä osallistumisesi myös sosiaalisessa mediassa:
Helsinki: www.facebook.com/events/1374853459208434/
Tampere: www.facebook.com/events/1159389970774248/