Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tiedotteet / Ajankohtaista / Luonto-Liiton hallitus vuodelle 2016 valittu

Luonto-Liiton hallitus vuodelle 2016 valittu

Luonto-Liiton valtuusto valitsi syyskokouksessaan 17.10.2015 hallituksen vuodelle 2016.

Luonto-Liiton uuteen hallitukseen kuuluu edustajia eri puolilta Suomea sekä susi- ja Itämeri- ryhmistä. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Varpu Määttänen.

Vuoden 2016 hallituksen jäseniksi valittiin Annina Wallinsalo (Uudenmaan piiri), Eeva Hammar (Itämeri-ryhmä), Viivi Kivelä (Pohjanmaan piiri), Tuulia Poutiainen (Pohjanmaan piiri), Heini Ojala (Hämeen luontopiiri), Katri Silvonen (Savo-Karjalan luontopiiri) ja Suvi Kolu (susiryhmä).

- Hienoa, että hallituksessa on mukana nuoria ympäri Suomea, sanoo puheenjohtaja Varpu Määttänen.

Luonto-Liitto jatkaa ympäristöpoliittista vaikuttamista ensi vuonna ja järjestää monenlaista lasten ja nuorten toimintaa. Määttänen kertoo tyytyväisenä, että jälleen ensi vuonna Luonto-Liitto järjestää noin 40 luontoleiriä ympäri maata ja tukee yli 150 luontokerhon toimintaa.

Luonto-Liiton ilmasto- ja energiatoiminta on aktivoitunut tänä syksynä  ja myös  Määttänen odottaa kiinnostuksella Pariisin ilmastoneuvottelujen tuloksia.

- Neuvotteluissa tulisi saada aikaan yhteisiä päätöksiä ja sitoumuksia, linjaa Määttänen Pariisin ilmastokokoukseen liittyen.

- Vastuuta pitää kantaa nyt eikä jättää ilmastoasioita seuraavan sukupolven ratkottavaksi.