Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Tapahtumaviestintäkoulutus 9.9.

Tapahtumaviestintäkoulutus 9.9.

Millaista on oikea-aikainen, tehokas ja sitouttava viestintä tapahtumaa varten? Mitkä ovat tapahtumaviestinnän perusteet? Koulutuksesta saat konkreettiset työkalut oman tapahtuma viestimiseen.
Milloin 09.09.2021
alkaa 17:00 loppuu 19:30
Missä Zoom / Pasilan veturitallit
Yhteyshenkilön nimi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0400371258
Lisää tapahtuma kalenteriin vCal
iCal

Tervetuloa järjestöaktiiveille suunnattuun Tapahtumaviestintäkoulutukseen torstaina 9.9. klo 17-19.30.

Koulutuksen vetäjinä toimivat Luonto-Liiton viestintäpäällikkö Anna Stenius ja Luonto-Liiton somekoordinaattori Riina Pippuri.

Koulutuksessa käydään läpi tapahtumaviestinnän perusteita viestintäalan asiantuntijoiden johdolla.

Asiantuntijoiden puheenvuorojen lisäksi koulutuksessa järjestetään työpaja osallistujien kesken. Työpajassa pureudutaan tapahtumaviestinnän toteuttamiseen käytännössä.

Tapahtuma järjestetään hybridimallina ja koulutukseen voi osallistua joko etänä tai tulemalla paikan päälle Luonto-Liiton Uudenmaan piirin toimistolle (Pasilan Veturitallit, Typpilaakso, Veturitallinkuja, G-rappu, Helsinki).

Koulutukseen mahtuu max 20 osallistujaa (9 hlöä toimistolla, 11 hlöä etänä). Noudatamme tapahtumassa viranomaisten antamia koronasuosituksia.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Luonto-Liitto ja Power Shift Suomi.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 7.9.2021 mennessä!

Linkki ilmoittautumiseen >>

Lisätietoja tästä tapahtumasta...