Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Suomen luonto tarvitsee sinua!

Suomen luonto tarvitsee sinua!

Tule mukaan lauantaina 5.9. mielenosoitukseen Suomen luonnon puolesta.
Suomen luonto tarvitsee sinua!

Kuva: Emilia Hoisko

Suomen luonto tarvitsee puolustajia! Osallistua voi missä tahansa, sillä mielenosoituksia järjestetään ainakin kymmenellä paikkakunnalla ja somessa.

Suomen luonto on vakavasti uhattuna: ilmastonmuutos, elinympäristöjen tuhoutuminen, vanhojen metsien hakkuut, Itämeren saastuminen, turpeen käyttö ja monet muut tekijät ovat ajaneet ainutlaatuisen luontomme hälyttävän ahtaalle.

Luonto ei selviä ilman meitä, emmekä me ilman luontoa, joten on aika nostaa ääni elinympäristömme suojelun puolesta!

Myös Luonto-Liitto on mukana tukemassa mielenosoitusta. Tukekaamme toisiamme ja toimikaamme yhdessä!  #MuutosLähteePienestä

Some-mielenosoitus:

Helsinki:

Mielenosoituksia järjestetään myös Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Rovaniemellä ja Kuopiossa. Löydät oman paikkakuntasi tapahtuman kätevästi Facebookista, Fridaysforfuture Suomi -tapahtumasivuilta.

#SuomenLuonnonPuolesta

Mielenosoitus / Aino Huotari