Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Osallistu #luontokuvahaasteeseen!

Osallistu #luontokuvahaasteeseen!

Luonto-Liitto käynnistää luontokuvakilpailun nuorille ja yläkoululuokille. Kilpailuun voi osallistua sosiaalisen median kanavissa 1.2.–30.4.2018

Kevät on antoisaa aikaa lähteä ulos kameran tai älypuhelimen kanssa. Tarkkaile lähiluontoasi ja ikuista pala luontoa kuvaan. Jaa kuvasi Instagramissa tai Facebookissa tägeillä #luontokuvahaaste ja #luontoliitto. Yksilökilpailussa parhaasta kuvasta palkintona on älypuhelin.

Haasta mukaan koko luokkasi ja voitte myös voittaa oppitunnin luontokuvauksen parissaInstagramissa suosittujen luontokuvaajien TopinMarinellan tai Anna-Elinan kanssa.

• Keksikää luokalle oma hashtag, jotta tunnistamme teidät. Lisäksi muistakaa käyttää tägejä #luontokuvahaaste ja #luontoliitto.
  • Ilmoittakaa osallistumisestanne osoitteeseen viestinta@luontoliitto.fi
  • Katsokaa tunnilla Topin vinkit luontokuvaukseen – ja sitten vain ulos luontoon kuvaamaan!
  • Lue lisätiedot kampanjasivuilta