Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Luonto-Liiton #luontokuvahaaste on ratkennut

Luonto-Liiton #luontokuvahaaste on ratkennut

Luonto-Liiton #luontokuvahaaste -kuvakilpailu keräsi runsaasti osallistujia Instagrammissa. Lähes 300 hienoa kuvaa osallistui kilpailuun.

Kilpailun tuomareilla Marinella Himarilla ja Topi Lainiolla oli kinkkinen tehtävä valita voittajat.

Yksilökilpailun voiton upealla ja suloisella varpuspöllöä esittävällä kuvallaan sai 15-vuotias Timo Marjala.

Kakkoseksi yksilökilpailussa suoriutui Hilkka Vaherkoski ylhäisellä talvisella korppikuvalla.

Koululuokkakilpailun voittajaksi valittiin Ruusutorpan koulun kuvakerho Espoosta. Tämän tuomaristossa erityisesti pidetyn jäälauttoja esittävän kuvan on ottanut kerholainen Tuike Paananen.

Kunniamaininnat: Laura Viljanen, Anna Tuominen, Neea Nummi, Vilja Salminen. Onnea kaikille voittajille ja kiitos ihan jokaiselle kilpailuun osallistuneelle!

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,