Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Luonto-Liiton valtuuston puheenjohtajaksi Laura Haikonen

Luonto-Liiton valtuuston puheenjohtajaksi Laura Haikonen

Luonto-Liiton liittovaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi on valittu 29-vuotias ympäristökasvattajaksi opiskeleva Laura Haikonen Pieksämäeltä.

Luontoliittolainen Laurasta tuli kun hän muutti opiskelemaan Tampereelle ja löysi tiensä Luonto-Liiton Hämeen piirin (HLP) toimistolle. Arvojensa mukaista elämää etsinyt Laura löysi Luonto-Liitosta henkisen kodin.

“Luonto-Liiton toiminnan kautta olen samalla löytänyt sekä itseni että sen lauman, johon kuulun”, Laura kertoo. Hänen sydäntään lähellä on erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimiminen.

Valtuuston puheenjohtajana Laura haluaa korostaa yhdessä tekemisen merkitystä, esimerkiksi piirien kesken.

“Kaikki lähtee liikkeelle siitä! Haluaisin että Luonto-Liitossa huomataan, miten voimme entistä paremmin hyödyntää sitä, että olemme koko maan kattava järjestö ja toimia yhdessä yhteisten tavoitteiden, esimerkiksi luonnon monimuotoisuuden puolustamisen eteen.”

Luontoliittolaisia Laura haluaa rohkaista etsimään toisiaan. “Meitä on täällä paljon ja yhdessä voimme saada todella paljon aikaan!”

Luonto-Liiton liittovaltuusto on järjestön ylintä valtaa käyttävä elin, joka linjaa järjestön toiminnan painopisteet. Laura Haikosen lisäksi valtuustoon valittiin 16 jäsentä Luonto-Liiton piireistä ja toimintaryhmistä ympäri maan. Valtuusto valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

« elokuu 2017 »
elokuu