Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Luonto-Liiton joululahjat

Luonto-Liiton joululahjat

Luonto-Liiton joululahjalla tuet Luonto-Liiton luonnonsuojelu- ja ympäristökasvatustyötä. Jouluiloa luonnolle ja luonnonystäville!
Luonto-Liiton joululahjat

Kuva: Pentti Sormunen / Vastavalo

Ilahduta luonnonystävää ja anna joululahjaksi lahjoitus Luonto-Liitolle. Lapselle tai nuorelle voit kääriä pakettiin Nuorten Luonnon tai lasten luontolehti Siepon ja antaa lahjaksi Luonto-Liiton jäsenyyden.

Tukemalla meitä tuet työtämme luonnonsuojelun ja ympäristökasvatuksen parissa. Luonto-Liiton tavoitteena on että jokainen lapsi ja nuori saa luoda omakohtaisen suhteen luontoon ja että luonnon monimuotoisuus säilyy myös tuleville polville. Katso lisätietoja lahjoitusten käytöstä esimerkiksi täältä.

Yritykset saavat joululahjoituksen tehtyään räätälöidyn digitaalisen joulukortin omalla logolla ja tervehdystekstillä, tiedustelut: viestinta@luontoliitto.fi. Vaihtoehtoisesti voitte käyttää valmista korttimallia

Lahjan saajaa voit muistaa kauniilla digikorteilla.

Toimi näin:

Tee lahjoitus Luonto-Liitolle verkkomaksulla täällä

Voit vaihtoehtoisesti tehdä lahjoituksen tilisiirrolla: Nordea FI6215743007100637, viite: 5015010200

Lahjajäsenyyden voit hankkia joko verkkomaksulla tai laskulla täältä. Uudet jäsenet saavat samalla jäsenlahjaksi Siepon puuhakirjan.