Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Kesä alkaa Luonto-Liiton leiriltä

Kesä alkaa Luonto-Liiton leiriltä

Parhaimmat kesämuistot syntyvät Luonto-Liiton ihanilla luontoleireillä! Sukella viileään järviveteen, istu iltanuotiolla hyvässä seurassa ja tutki pieneliöiden elämää asiantuntevien ohjaajien johdolla. Yhdessä luontoon!

Luotoleirejä järjestetään lapsille, nuorille ja perheille luonnonkauniissa kohteissa, muun muassa Karhonsaaressa Kuopion Kallavedellä, Espoon Nuuksiossa, Bengtsårin saarella Hangossa ja Oulunsalossa merenrannalla.

Tarkista täältä, mitä kesäleirejä alueellasi järjestetään ja ilmoittaudu mukaan!

Kuva: Julia Jukarainen, video: Riina Pippuri
Asiasanat: kesäleirit nuorille, kesäleirit lapsille, kesäleirit perheille, lastenleiri, nuortenleiri, perheleiri, luontoleiri, luontoleirit, kesäleiri, leirikesä, leirille, Luonto-Liitto, luontoliitto, luontoliiton leirit, Luonto-Liiton kesäleirit