Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Ajankohtaista

Luonto-Liitto hakee kouluvierailuvastaavaa
Avoin työpaikka: kouluvierailuvastaava

Kuva: Roni Rekomaa

Luonto-Liitto etsii kouluvierailuistamme vastaavaa työntekijää työskentelemään järjestön keskustoimistolle. Työsuhde on täysipäiväinen (37h/viikko), määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun. Työsuhteen jatkuminen vuodenvaihteen jälkeen on todennäköistä (mahdollisesti osa-aikaisena).

Tehtävät: Työtehtäviin kuuluu Luonto-Liiton Itämeri, metsä ja suurpeto ja vieraslaji–teemaisten kouluvierailuiden koordinointi, yhteistyö eri sidosryhmien ja järjestöjen vapaaehtoisten kanssa sekä kouluvierailuhankkeen talouden seuranta ja kouluvierailumateriaalien kehittäminen. Työhön kuuluu työskentely EU: rahoitteisessa Finvasive LIFE -hankkeessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mahdolliset muut työnantajan määräämät tehtävät. Peruspalkka: 2 257e.

Toivomme hakijalta:

• pedagogista osaamista
  • koulumaailman tuntemusta tai kokemusta koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä
  • ympäristökasvatuksen jakouluvierailuiden aihealueiden tuntemusta,
  • organisointi- ja yhteistyökykyä sekä
  • ohjaus- ja viestintäosaamista.

Lähetä hakemuksesi (mielellään pdf-muodossa) 10.8. mennessä tai kysy lisätietoja: malva.green@luontoliitto.fi